Menu
Gildia Pióra na Patronite

Za późno

Za późno już na miłość.
Za późno już na szczęścia tchnienia.
Za późno na nas.

Spóźniłam się o kilka lat ponurych.
Spóźniłam o garść pocałunków.
Spóźniłam o nas.

Za późno nasze dłonie się spotkały.
Za późno nam zdarżały serca.
Za późno Cię znalazłam.

Za późno.

6352 wyświetlenia
69 tekstów
2 obserwujących
  • silvershadow

    1 October 2019, 11:00

    niekiedy wstążka czasu układa się w kokard(k)ę - dla dwojga - często za późno ;)