Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zapowiadałam dziś, że będę martwa,
a oni nie słuchali.
I gdy już leżałam bez życia
pytali - dlaczego, dlaczego -
bo przecież nic nie zapowiadało tragedii.
I zamartwiali się nad martwym ciałem.
a ja przecież zapowiadałam dziś,
że żyć już nie będę.

1171 wyświetleń
16 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!