Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomnij moje żale,
dziś wlewam je do szklanki
wypijam jednym haustem
niech świat się zacznie martwić (o siebie sam).

27 172 wyświetlenia
412 tekstów
10 obserwujących
  • nicola-57

    23 December 2014, 22:52

    słusznie, właśnie kiedyś należy to światu powiedzieć.Jestem bardzo za. pozdr.