Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cały mój świat

Zapomnij me imię
Zapomnij nasz świat
Jeśli i ono straciło swój blask
Gdy słone łzy spływają samotnie
Pożegnać cię trzeba spokojnie
Nie będę ci nic zarzucać
Gdy skończyła się miłość
Nie wolno jej wymuszać .
Z plecakiem podróżnym
Zamykając za sobą drzwi
Idzie w nieznane koleżka
Niegdyś cale moje życie

4899 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!