Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomnieć na targu
o starociach
to grzech
popatrz na mnie
nie zapominaj
zobacz mnie

jestem starym ręcznikiem
leżę w kałuży
swoich łez.

5990 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!