Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomniane pocałunki

Zapomniane pocałunki

Czekasz w ciszy
Wyglądasz czasem przez okno
Z nosem przyklejonym do szyby
Rzuciłem kilka słów
O które się teraz potykasz
Słów, które wspominasz
Nawet muzyka nie przynosi ukojenia
Zdjęcia schowane w szufladzie
Kwiaty dawno zwiędły w wazonie
Pocałunki zapomniane
A twoje usta pragną miłości
Gdzie jestem
Zabłądziłem w gąszczu dziwnych spraw
Czekasz aż zapukam do drzwi
Boję się, że któregoś dnia będzie za późno
Drzwi będą zimne
Obce

Władysław Andrzej Bobrzycki

30 856 wyświetleń
275 tekstów
14 obserwujących
  • słoneczniki

    3 September 2012, 19:29

    Piękny wiersz.

  • misiek45

    3 September 2012, 14:07

    Piękny wiersz,Władku jeśli wiemy że ktoś na nas czeka to nie dajmy mu czekac w nieskończonośc,warto zapukac w te drzwi teraz ,nie zwlekając bo może nam otworzyc ktoś inny-pozdrawiam serdecznie

    http://www.youtube.com/watch?v=9HtqAE5Zx0U

    Video 9HtqAE5Zx0U