Menu
Gildia Pióra na Patronite

Łatwo zapomnieć

Zapomniałam jak lubię
ciche nudne wieczory
gdy w wierszach się gubię
nie potrzebując znajomych

440 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • Wichura

    13 March 2015, 23:28

    Fajnie skondensowany klimat.

  • zielonomodra

    13 March 2015, 23:02

    Dobra miniaturka:)