Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nostalgia

zapomniałam twoje usta
pragnę znów ujrzeć twe oczy
tęsknię a ta wstrętna pustka
miast ustąpić mocniej dręczy

dałeś mi urocze chwile
zawsze będę je wspominać
dobrze że było choć tyle
wiem że nie chciałeś przeginać

czasem myślę marzę sobie
co by było gdybyś miły
wcześniej stanął na mej drodze
czy te sny by się spełniły

może wierzysz w przeznaczenie
które wielu z nas spotyka
gdy od pierwszego wejrzenia
serce serca chce dotykać

poznać zakamarki wszystkie
serca duszy i umysłu
mieć na jawie a nie we śnie
całego ciebie na własność

31 412 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących