Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapomniałam,
o tym co kochałam
zapomniałam,
o tym kim jestem i być chciałam.
Sen zniknął gdzieś pośród mgieł
zgubiłam talizman
skończył się tlen
połknęła mnie nicość
przeszyła na wskroś
przyjaciel odpłynął
zniknął jak gość
uniosłam się ponad najwyższymi szczytami
zamknęłam powieki na lata
i odpłynęłam na koniec świata...

3884 wyświetlenia
29 tekstów
6 obserwujących
  • mill

    23 April 2015, 18:54

    ....ładny...prawdziwy...i lekki...