Menu
Gildia Pióra na Patronite

do rąk własnych

zapomniałam
jak się czeka na świt
kiedy łamie się noc pod żebrami
i kłamią w oczy zegary
pomijając jutro milczeniem
zaciskam w palcach ból
i resztkami światła w źrenicach
zapisuję ci moje wiersze
jakbym odpowiadała na list
na który miałam już nie odpowiedzieć

137 934 wyświetlenia
1393 teksty
282 obserwujących
  • słoneczniki

    25 September 2015, 21:45

    pomilczę...i ukradnę

  • 24 September 2015, 19:43

    Będę z nim musiał poważnie porozmawiać. :D
    smoczek wyściskany. :))

  • giulietka

    24 September 2015, 11:30

    Malusia, smutek jest najlepszym atramentem w moich żyłach, dziękuję;)
    Arti, no popatrz, a ze mną nie chce gadać... ;) Uściski;)
    Beti, czyli wszystko w normie;)

    Dziękuję Wam, że chcecie tu jeszcza zaglądać;)

  • Gaia

    22 September 2015, 21:24

    nostalgicznie i klimatycznie u Ciebie Madź :)

  • 22 September 2015, 20:33

    Mi też ten wiersz odpowiada. ;)
    Bardzo ładny, choć smutaśny... :)

  • Malusia_035

    22 September 2015, 20:06

    smutkiem pisany ale przepiękny ...

    Perełka Pozdrawiam Serdecznie M :)