Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapomnę
nigdy już nie zmyję dwóch kubków
po kawie ciemnej
jak twój szorstki zarost
poduszka nie przesiąknie twym
słodkim zapachem
nie zjemy jajecznicy z jednego talerza
tak nieidealnie
nie zamieciesz podłogi na ganku
nie skosisz tętniącego życiem ogrodu
twoich ust nie poczuje moja rozpalona
skóra
tęskniąca za twoim dotykiem

i nie zapomnę
nigdy nie zapomnę

jeszcze przed snem skropię nadgarstek
twoim zapachem
i zasnę
by jutro znów móc to zrobić

2902 wyświetlenia
21 tekstów
2 obserwujących
  • Nika789

    28 September 2010, 22:06

    wiersz jest prześliczny !!!! : )

    P.S. czytam i czytam i naczytać się nie mogę : ))) + !

  • 10 August 2010, 06:12

    ano piękny...:)

  • Nutka67

    9 August 2010, 23:50

    Piękny.