Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapominam

Zapominam przytulona do Ciebie. Troski rozwiane. Nikt tego nie wie, że przez małą krótką chwilę oddycham, pragnę, żyję...

1064 wyświetlenia
8 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!