Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Byłam niczym, mówiłeś, więc stworzyłam siebie z niczego

Zapominam o tych nocach
które nic nie znaczą
i o dniach płaczących samotnością
we dwoje
zapominam, wyrywam serce krwawiące
nadzieją, że jeszcze..
że nic..
Rany z twoich słów wysyłam ci białym gołębiem..
I wdycham jego zapach..
Jego zapach..

zwyciężyłem, mówisz i pamiętasz
ale to ja jestem od ciebie wolna

13 047 wyświetleń
57 tekstów
56 obserwujących