Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Już nie potrafię pisać "

Zapominam liter
Myśli ulotne

Papier zdradliwy
Oszukuje ołówek

Pióro kaleczy
Kartki biel

Życie kruszy się
Nie ma Cię

Mija kolejny dzień
Tęsknoty czerń

Klepsydrze piasku brak
To kolejny znak

Przemijam i ja
Już nie ma mnie

08.11.2021
23:21

281 003 wyświetlenia
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!