Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zaplątanie "

Zaplatam wspomnienia w warkocze snu
Spoglądam tam - spoglądam i tu
Pragnę żyć teraźniejszością z łagodnością
Serce kobiety kruche jest stety niestety
Dźwigam swój krzyż ciężko jest mi
O tym cicho - sza - kochana Ja przez Boga
Zaplątałam się w zeznaniach w sercu trwoga
Która drogą kroczyć mam - zapytania znak
Skrzyżowanie na mej drodze
Dobry Panie Boże - niechaj usłyszę muzykę
Moje ocalenie - więź z Tobą
Zaznać pragnę bezpieczeństwa jeszcze raz
Chcę smakować radości z ocalenia (Nas)
Chyba mam/y jeszcze Coś do zrobienia
Zaplątanie - trudny czas pomóż mi zrozumieć
Okrucieństwa czas w którym żyjemy
Naucz wybaczać o to proszę jeszcze raz
...
15.05. 2022
Dzisiaj Dzień Niezapominajki
Dziękuję Wam jeszcze raz, że Jesteście, pamiętacie i mnie czytacie.
Wdzięczna za każdy komentarz, nowy dzień, moc pozdrowień ślę.
🍫
..
15.05.2022
17:51

281 014 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących