Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaplątałam się
w pajęczynie
życiowych doświadczeń
oczy w pustce utkwiły
szukając dobrych odpowiedzi
gdzieś w oddali
zarys człowieczeństwa
ukazuje barwy świata

Tam człowiek czeka
z puzzlami w dłoni
bym kontur przyszłości
kolorem napełniła
gdzie życie tętni
ciepłem i radością...

Nie łatwo
tak po prostu
obudzić się z letargu
by niczym wiosna
pokazać światu
że wciąż
mimo wszystko
prawdziwie żyję...

49 566 wyświetleń
440 tekstów
161 obserwujących
  • Malusia_035

    10 October 2015, 22:30

    podoba się

    Pozdrawiam :))

  • mill

    10 October 2015, 22:23

    ...ślicznie ;).....

  • słoneczniki

    8 October 2015, 17:43

    Czekam na kopy z niecierpliwością ;)

  • 7 October 2015, 22:36

    Bardzo ładny :)
    Pozdrawiam:)

  • Irracja

    7 October 2015, 20:55

    ... poczekaj aż przyjdzie taki ktoś, jedyny ktoś, kto "zasadzi Ci kopa"... letarg natychmiast minie...

    ;-)