Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zapłakana i spuściła głowę w dół,
oszukana i sama,
z osobą której nie kocha
już pozostanie,
prawdziwe uczucie umiera najwolniej,
lecz jednak kiedyś umiera.

4730 wyświetleń
30 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!