Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zapiszemy się na kartach historii
Jako kochankowie ironii,
Jako sarkazmu przyjaciele,
Jednak to niewiele...
Kochać się żartem czasem nawet zdrowo,
Jednak po rozstaniu nie jest kolorowo...

1913 wyświetleń
19 tekstów
3 obserwujących