Menu
Gildia Pióra na Patronite

*** Chcę zachować Cię w Sercu ...

Zapisuję cię w słowach
roniąc łzy
nad własną słabością

bezradnie wypełniam emocje
przedzieram się
przez przerwane przeznaczenie

tracę równowagę
potykając się
o wspomnienia

myśli w głowie kołacząc
zawiązuję supełki
kokardą nadziei

że rozświetli się niebo
w krainie pozbawionej bólu
a dusza i serce
rozproszy się w nicości Pył...

Tacie [*]

6.10.2020
Malusia_035

https://www.youtube.com/watch?v=n43SAJ361Y4

55 992 wyświetlenia
914 tekstów
93 obserwujących