Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gwiazda

Zapisane jest w niej życie i każdy z nas
jest na nieba szycie.
To Ci, co odeszli, Ci, którzy na inny świat przeszli...
To nasza miłość się pali, tak jasno, by widzieć ją z oddali!

1478 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • jedna_łza

    25 September 2015, 11:20

    Piękny...przemawia do mnie :)

  • nicola-57

    19 September 2015, 19:51

    hmm..., a jednak bdb.