Menu
Gildia Pióra na Patronite

obudzone

zapisane
ciszą w dłoni
przypadkowo sklejone
szeptem skrywane

rozmawiają sercem

ciemną nocą
spacerują
niezapominajkami

jutro
odnajdą siebie

dziś
zawieruszone
spoglądają w przyszłość
rozespane świetliki

841 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!