Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapisana karta cała
lecz w środku dziura powstała

coś się kończy - coś zaczyna
czas nie płynie lecz przemija

przewrócona klepsydra jakoś się toczy
a w niej moje szklane oczy...

5392 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Salomon

    1 July 2017, 01:06

    proste prawdziwe i za to podziwiam :)