Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Zapisałam sobie ciebie pod skórą
tak na wszelki wypadek
gdybyś zechciał obudzić się
pod moją powieką
nagle i niespodziewanie

8039 wyświetleń
36 tekstów
66 obserwujących
  • 27 September 2022, 03:13

    Zuzia

    ładnie pisze

    od Ciska, Serce Słonika, Mocar
  • yetick

    21 June 2021, 15:16

    Z wieczną tęsknotą i nadzieją na powrót czegoś co odeszło.. choć rozum temu przeczy 😎

    od OGRODY-MARZEŃ, Ciska, AShER
  • RedRose

    29 June 2016, 21:33

    to takie niewinne " uśpione pragnienia " ;)

    ładnie

    od Ciska, Blanca87, Bromba
  • wdech

    16 January 2016, 17:08

    naiwność nakreśla błędne drogi