Menu
Gildia Pióra na Patronite

bez burz i wiatru

zapisałam ciebie wierszem
dla wewnętrznego spokoju
by ziemia nie skalała
twojego obrazu

rzeczywistość dotykam
opuszkiem iluzji
myśli jakby cichsze
w nagiej przestrzeni

czas przezroczysty
bez lustra
przygladam się nam

135 880 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Inel

    29 April 2012, 22:26

    Aż brak słów. Dzieło. ;)

  • motylek96

    6 April 2012, 16:05

    dziękuję

  • 5 April 2012, 09:52

    Śliczne zwrotki układasz :)

  • 4 April 2012, 18:33

    no, no Ewuniu...coraj lepsze Twoje wersy...luuubię:)

  • Seneka 18

    4 April 2012, 14:08

    Wiersz, który najlepiej odbiera się duszą...