Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Zapewni drżenie
dłoni
zaskoczy
naiwną myśl
wyostrzy
wzrokiem
rozmytego czasu

ten dotyk

Smutku

4167 wyświetleń
80 tekstów
10 obserwujących
  • MglistyPoranek

    29 June 2014, 19:24

    gdy tylko umysł na to pozwoli

  • motylek96

    28 June 2014, 21:05

    jakże delikatnie napisane