Menu
Gildia Pióra na Patronite

Marzenia

Zapatrzyłem się
Na ciebie
Obudziłaś
Moje najlepsze uczucia
Gdy usta moje
Dobrze poznały
Jak smakujesz
Niczego więcej już
Nie potrzebowałem

52 590 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!