Menu
Gildia Pióra na Patronite

********

Zapatrzona,zasłuchana i nic z tego,
może źle się ustawiła,może piętra pomyliła.
Czeka czeka ,już coś słyszy....
nie to tylko sąsiad dyszy....

On tak zawsze podpatruje ,
chyba dobrze się z tym czuje...
Wreszcie słyszy głośne kroki ,
dziś nie będzie sama spała,
dziś usłyszy ,mam Cię mała....

9094 wyświetlenia
69 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!