Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zakochani?

Zapatrzeni już nie w siebie
ale w innych,
rozchodzimy się w milczeniu
i szukamy winnych.

Zasłuchani w czyjeś słowa
wciąż kłamiemy,
że kolejny raz będzie ostatni
ale nic nie wiemy.

Już oddzielnie, między ściany
tak schowani,
nie będziemy nigdy więcej
zakochani.

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • zugimihau

    3 November 2012, 10:41

    pogmatwane ale ciekawe:) pozdrawiam:)