Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaparzyłam kawę
Okna zaparowały
Przykryły obraz
Jesienny cały
Jak przez mgłę
Widzę Cię
Widzę Nas
W piecu gaśnie blask
Ogień się wypala
Ważne jest...
By podsycać go
Wspierać się
By uczucie nie odeszło w cień
Dbać o blask każdego dnia
Dokładać do paleniska serc
Iskrę zrozumienia
Chęć pomocy niesienia
Płomień miłości
Spalając zarazem ogrom zazdrości
By płomień trwał...
Nieprzerwanie
By nie znudziło się kochanie
By mogło trwać każdy dzień
Czy tak wiele chcę....

11:11

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!