Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

zaparzmy trochę kawy
z cynamonem
i miłością

ja w mojej jedwabnej sukience
wciąż pachnącej wrzosem
i ty w koszuli
na której codzienność zostawiła swój ślad

delikatni
i naiwni

zajrzymy do szuflady
gdzie kurzu i czasu szmat
i te fotografie

spójrz
słońce zachodzi

tak
bo lubię zatracać się w pięknie

8343 wyświetlenia
76 tekstów
43 obserwujących
  • Nika789

    2 September 2010, 09:24

    Bardzo dziękuję ! :)

  • motylek96

    2 September 2010, 09:20

    Piękny i taki delikatny
    Uroczy

  • Nika789

    16 August 2010, 18:07

    Dzięki wielkie Agatko !!! Cieszę się, że moje wiersze trafiają : )))

    Awatar-lekkość to i tak już baaardzo dużo! Dzięki !

  • awatar

    16 August 2010, 12:16

    Plus za lekkość, wszystko nic nowego, pozdrawiam