Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukryta dusza

Zapamiętaj obraz mojej duszy,
Bo w świata uczuć suszy
Ulotni się o bladym świcie,
By nikt nie poznał - och, nad życie!
Że zdarza jej się być wrażliwą.

3565 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!