Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknie - czekam

Zapaliłam dwie świece.
Postawiłam dwie lampki wina.
Cicho płynie muzyka. Czekam - miałeś przyjść.
Wieczór już zapadł.
Noc się skrada.
Siedzę w fotelu. Czekam - na Ciebie.
Mrok coraz gęstszy I muzyka ucichła.
Dwie świece zgasły.
Jedna lampka wina wypita.

5139 wyświetleń
90 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    28 November 2016, 16:54

    lekko czyta się, wymowny
    :)