Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chłodna kalkuacja...

Zapadam się
w swoich ramionach
gdy nie potrafię
znieść nieobecności

Tak niewielu osób
których potrzebuję
wystawione na setną
próbę serce

Pełne żalu i smutku
zmieniam spojrzenie
nie tak dawno ciepłe
w chłodną kalkulację...

04.10.2019

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!