Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,,.

zapach koszuli białej
przypisany
czas - mijał w ziarnach liczony

zawsze uśmiechnięty
papieros uwodził- mocno zaciskał tym
nazwałam go moim

milczy
zakręca oś czasu
dużo mi dasz - Panie

w ciemnym szkle
zabierasz
wanilię migdał i tamten styl

ciężko - otworzyć oczy

9519 wyświetleń
64 teksty
26 obserwujących