Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tłusty Czwartek

Zapach hiacyntów
Zapach i smak pączków
Koryto na czworo
Potem dużo wódki
W sumie niebo we dwoje
Jutro znów czyściec
Z codziennych trosk i radości
Znaczy trzeba iść do ludzi
Kochać ich bo oni siebie nie umieją
Lepiej iść do nich bo przyjdą po nas
Lawiną już będąc
Żywiołem niszczycielskim

297 737 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!