Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sekunda z bliska

Teksty z obrazami - Sekunda z bliska - exsilentio
Sekunda z bliska - exsilentio

Zapach dymu z grilla,
Ciepło słońca,
Ty Bez końca.
Havasi sen umila.

Pianino wyrywa duszę.
Uśmiechałabyś się,
Szepczą popołudniowe liście
Rzece bolesnych wzruszeń.

Taco wspomina o Twojej skórze.
Gorący szum Bałtyku
Dodaje wspomnieniom ostatniego szyku.
Jesteś cała w mojej naturze.
Chociaż wszystko znikło
I tak mi przykro,
Swojego serca nie zburzę.

Quidem.art

42 013 wyświetleń
581 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!