Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pokonajmy złość

zaopiekuj się moją złością
przytul ją mocno do siebie
ona nie lubi twojej miłości
więc dużo zależy od ciebie

odpowiedz jej spokojem
ciepłym i miłym głosem
nawet, gdy coś tam brzydko
burczy na ciebie pod nosem

ona silniejsza bywa ode mnie
buzią mą krzyczy, czasem wyje
przepada nagle, zawsze gdy
twoje serce blisko mojego bije

57 040 wyświetleń
468 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!