Menu
Gildia Pióra na Patronite

Złamane skrzydło

Zaopiekuj się mną
Jak ptakiem ze złamanym skrzydłem

A kiedy tylko sił nabiorę
Odwdzięczę się najpiękniejszą melodią
Jaką potrafię wydobyć z serca

35 634 wyświetlenia
300 tekstów
14 obserwujących