Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Za oknem słota
Depresja i zagniewanie
W talerzu siwy włos
*
Domy patrzą po sobie
Nadgryzone zębem czasu
Wilgoć robi co musi
*
Po przecinku
Przechodzimy do szybkiej kropki
Nie dając szansy obrony

135 875 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    10 September 2019, 06:16

    Miło mi:)
    Dobrego dnia

  • sprajtka

    9 September 2019, 14:43

    Ostatnia zwrotka ukradła mi serce...