Menu
Gildia Pióra na Patronite

Okropna istota

Za oknem nie szukam pogody,
Czekam na anielską żałośc,
Na ich łzy, które uwielbiam zbierać.

2111 wyświetleń
14 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!