Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krążek

Za oknem mróz
a w moim sercu
ogromny pożar
kiedy szeptem

Stokroć mówię
TAK i zakładasz
na palec złoty
krążek z oczkiem

Bez wahania łapię
w powietrzu Twoje
spojrzenie pełne
miłości jak w lustrze...

Widzę tam całą Siebie....

Zaręczyny 09.02.2019
Szklarska Poręba...

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    20 February 2019, 16:14

    Dziękuję Moje Perełki Kochane :)))

    Yestem tutaj zostanę bez zmian :)))

  • Irysowa

    19 February 2019, 17:47

    Gratulacje, brawo ;)

  • 18 February 2019, 01:16

    Super!!! Proszę zmienić nick. :))

  • Naja

    17 February 2019, 23:33

    Dołączam do Onejki :-)))

    Niech trwa i trwa...

  • onejka

    17 February 2019, 19:01

    Gratulacje !!!