Menu
Gildia Pióra na Patronite

za oknami wciąż żal
unosi się wśród życia
skażonym powietrzem

za drzwiami wciąż serce
pozamykane od wewnątrz,
obojętność przemyka dłońmi

w duszy wciąż klucz
w samotności ukryty,
przekręcił się w czas

147 652 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!