Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Zanurzyłam się w nocy
Bez nadziei
Poza ciałem mojej kobiecości
W pustce nocy
Bez poranków
Bez spojrzenia, bez dotyku
Byle przetrwać, trwać
W pustce myśli
Nie ma łez, nie ma mnie

19 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • onejka

    18 August 2016, 22:20

    piękne... smutkiem