Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptem...

zanurzył dłonie
w jej oddech
namiętnością spłoszony

wtulił myśli
w dotyk
pieszczotą nienasycony

linią ust
musnął
nagie marzenia

z jedwabiu jej ciała
utkał
miłosne pragnienia...

78 241 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • motylek96

    23 January 2011, 13:22

    uroczy
    kradnę sobie:)

  • DorotaB

    3 July 2010, 11:04

    Romantyzm powiewa z tego wiersza i dlatego mi się podoba.