Menu
Gildia Pióra na Patronite

W nieznaną przyszłość razem

Zanurzona w Twych objęciach
przez Twój zapach kołysana,
Zapatrzona w Twoją postać
Jestem w Tobie zakochana.

By na zawsze pięknie było
chcę Ci siebie dać na wieki,
Twoją dłoń będę trzymała
by całować Twe powieki.

By jak w bajce nam się żyło
i z łatwością zasypiało,
By problemy odchodziły
łez i smutku było mało.

To dla Ciebie mój kochany
porzuciłam swoje troski,
Wszystko może nam się zdarzyć
Nasze życie- wyrok boski.

9238 wyświetleń
92 teksty
26 obserwujących
  • żyjmarzeniami

    8 March 2016, 22:38

    Dziekuję :)

  • Bromba

    7 August 2015, 22:25

    Bardzo ładny wiersz. Czyta się z melodią.