Menu
Gildia Pióra na Patronite

zanurzam świeżo naciete pióro
w oceanie tęsknoty
wyciszam ból bez Ciebie
zachodami słońca
w odcieniach szarości

15 740 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
  • Papużka

    6 June 2020, 08:47

    :)

    To ja dziękuję.

  • 6 June 2020, 08:42

    Dziękuję. To niezwykle miłe usłyszeć, przeczytać, że komuś trafiło do serca

  • Papużka

    6 June 2020, 07:46

    Niesamowicie - pięknie ujęte.