Menu
Gildia Pióra na Patronite

studnia

Zanurzam pióro w atramencie,
kropla pada szybsza od słowa
próbuję raz jeszcze, kleks.
Zrzucam kałamarz, zrzucam ubrania
może zanurzysz się dziś we mnie idealnie bez słów?

140 459 wyświetleń
1594 teksty
12 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!