Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 11 May 2020

***

zanoszę się na deszcz
burzę

wszystko dookoła

kwitnie
świat wewnętrzny
staje się początkiem
tęczy

niema
słucham
jak płaczą kałuże
w których nie odbija się noc

dwa samotne księżyce
których nigdy nie przygarną
promienie

14 053 wyświetlenia
88 tekstów
29 obserwujących