Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zanim

Zanim zmęczona stopa ziemi dotknie,
kurtyna głuchym trzaskiem spadnie.
To chyba koniec przedstawienia.

Zanim serce zdąży zabić mocniej,
uśmiech z ust się zsunie ładnie,
ginąc w przepaści zagubienia.

3241 wyświetleń
67 tekstów
6 obserwujących
  • krysta

    28 August 2015, 11:25

    zatrzymuje treścią...pozdrawiam :)