Menu
Gildia Pióra na Patronite

W czasie teraźniejszym pragnę twojej duszy

Zanim zaśniesz w spokoju
Chciałbym coś powiedzieć tobie
Zajmę tylko chwil kilka
Moje serce jest twoje
Po cichu odliczany jest czas
Ten dobrze nastrojony zegar
Należy do Ciebie
Bo liczysz się tylko Ty
W każdej odmierzonej sekundzie

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
  • marka

    29 August 2020, 19:12

    Dużo uczuć, piękne.